KindPlanner update Juli 2017

 
View this email in your browser
Blijf op de hoogte van de laatste KindPlanner ontwikkelingen. Lees ook zeker het Nieuws-onderdeel waar een aantal aankondigingen staan. Maandag 31 juli komt de nieuwste update van KindPlanner uit, deze is automatisch voor u beschikbaar. 
 
IKK
Om per 1-1-2019 te voldoen aan de nieuwe regelgeving met betrekking tot de BKR (Beroepskracht-Kind Ratio's) zijn er verschillende verbeterpunten doorgevoerd. De rekenregels zijn voorzien van een ingangsdatum en een einddatum. Verder is er een nieuwe set rekenregels aangemaakt met de ingangsdatum 1-1-2019. In de volgende update zorgen wij ervoor dat deze set voorzien wordt van de ratio's die per 1-1-2019 gaan gelden. 

 
GROEPSAPP
Op verzoek van verschillende klanten is het mogelijk om op de groepsapp Bijzonderheden per kind in te voeren en te bewerken. Bij Medische Gegevens was dit al mogelijk. Het verwerken van belangrijke informatie tijdens een intake of mentorgesprek wordt op deze manier eenvoudiger. De gegevens staan na het invoeren op de Groepsapp ook in KindPlanner Office bij de detailkaart van het kind.
 
Kostenoverzicht contract
Het kostenoverzicht (wat optioneel onder het contract wordt getoond) wordt nu alleen nog voor het lopende kalenderjaar getoond.

Opvangtijden ongeplande planningen
Er is een verbetering doorgevoerd met betrekking tot opvangtijden bij een ongeplande planning in de backoffice. Als de opvangtijden zijn gespecificeerd per school of locatie worden alleen deze opvangtijden getoond in het planbord.


Partnerschap met MAG Adviseurs

KindPlanner en MAG Adviseurs bieden organisaties in de kinderopvang een alles in één oplossing voor hun bedrijfsvoering. Naast de kind- en personeelsplanning wordt ook de boekhouding, debiteurenbeheer en salarisadministratie op een slimme manier voor u uitgevoerd. 

Lees hier meer over de Alles in één oplossing voor kinderopvangorganisaties die MAG Adviseurs in samenwerking met KindPlanner heeft ontwikkeld.

Helppagina KindPlanner

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat na de zomer de helppagina van KindPlanner gebruikt kan gaan worden. Je vindt hier onder andere werkinstructies en de FAQ's. Deze informatie zal de komende periode steeds verder worden uitgebreid.

Vernieuwde GroepsApp - MediaApp

De MediaApp wordt de komende periode opnieuw opgezet. Op verzoek van veel klanten zal dit een integraal onderdeel van de GroepsApp worden. Wij streven ernaar om dit in de release van oktober te kunnen opleveren. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws over deze ontwikkeling.

Vacature Applicatie Support Consultant

Voor versterking van onze supportafdeling zijn wij op zoek naar een Applicatie Support Consultant. Lees hier onze vacature.
 
MANAGEMENT RAPPORTAGES
Gun jij je om in de "rustige" zomerperiode nog meer uit de management rapportages te halen? Met behulp van draaitabellen kunnen verschillende overzichten worden gemaakt van de data die KindPlanner iedere dag standaard aanbiedt. Wij komen graag langs voor een sessie om de mogelijkheden te laten zien.

VAKANTIEPERIODES
De Zomervakantie is net begonnen dus een mooi moment om te controleren of de vakantieperiodes voor het komende schooljaar ingevoerd zijn.
Wanneer er een vakantieperiode aangemaakt wordt kunnen de vinkjes aangezet worden bij verschillende pakketten. In deze beschrijving kunt u lezen wat het betekend als u het vinkje aan/uit zet.
Copyright © KindPlanner, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*