Vervoersapp

VervoersApp

402 views 18 december 2019 21 september 2021 KindPlanner 0

Via de backoffice kunnen er verschillende voertuigen worden aangemaakt. Per voertuig kan aangegeven worden hoeveel plekken dit voertuig heeft. Via de GroepsApp kan een gebruiker met de rol Planning ritten plannen. Hier kan de medewerker aangeven welke kinderen met welk voertuig moeten worden opgehaald. Ook wordt hier een medewerker aan gekoppeld, zodat de medewerker, na het inloggen in de VervoersApp, precies ziet welke kinderen hij op moet halen. Via de VervoersApp kan de medewerker de kinderen present melden en de gegevens van de kinderen inzien.

Attached Files
# File Type File Size Download
1 .pdf 404,54 KB vervoersapp