Vervoersapp

Locatie clustering (Vervoersplanner)

126 views 14 december 2020 12 april 2021 KindPlanner 0

Het is mogelijk om meerdere locaties te ‘clusteren’, zodat er bij het inplannen van ritten via de Vervoersplanner niet tussen locaties hoeft hoeft te worden geswitcht. Zo kunnen ook ritten van meerdere locaties gecombineerd worden.

Dit is eenvoudig in te stellen via de onderstaande stappen (vanuit de backoffice):

1. Ga naar Onderhoud > Transport locaties clusters
  2. Klik boven op Nieuw om een nieuwe cluster aan te maken en bedenk een naam
  3. Selecteer de locaties die je wil clusteren
  4. Kies voor Opslaan

Onder Vervoersplanner kunnen er clusters geselecteerd worden en zijn er meerdere locaties/kinderen waarvoor de ritten gepland kunnen worden.

LET OP! Als de locatie eenmaal in een cluster zit, kan deze niet meer apart worden geselecteerd voor het plannen van een rit.