Bestanden/Documenten

Documenten uploaden #Ouderportaal

328 views 15 oktober 2018 21 november 2023 KindPlanner 0

Ouders kunnen zelf in het Ouderportaal documenten uploaden. Wanneer een document geüpload is komt er in de backoffice een melding binnen.

Het document is te vinden bij de kindkaart.

Uitleg

Document uploaden via het Ouderportaal

1. Ga naar Documenten
  2. Kies voor de knop Bestand Kiezen
  3. Kies het betreffende bestand
  4. Kies voor Upload
  5. Als het correct is geüpload, dan verschijnt de melding “het document is ontvangen”
    Het bestand gaat naar de backoffice en daar kan een keuze worden gemaakt waar het gepubliceerd wordt.

De melding in de backoffice

1. Ga naar Start > Task
  2. Hier wordt melding ‘Bestand toegevoegd’ zichtbaar

Het bestand bekijken in de backoffice:

1. Ga naar Familie > Kinderen
  2. Open het betreffende kind
  3. Kies voor bestanden
  4. Open het betreffende bestand
  5. Vervolgens kun je kiezen om het bestand te publiceren in het Ouderportaal of GroepsApp
  6. Ga naar Publicatie en kies voor Beschikbaar op: Ouderportaal of GroepsApp
    Met het + kun je op beide plekken publiceren.