Contract wijzigen #Ouderportaal

349 views 15 mei 2017 2 augustus 2021 KindPlanner 0

Een ouder kan een contract wijzigen of van opvangtype veranderen, bijvoorbeeld van KDV naar BSO. De ouder kan dit via het ouderportaal aanvragen. De aanvraag komt binnen in de backoffice, waarna deze in behandeling wordt genomen. Na het planningsproces wordt het gewijzigde of nieuwe contract aangeboden aan de desbetreffende ouder. De laatste stap is dat de ouder het aangeboden contract goed- of afkeurt.

Uitleg

Contract wijzigen

1. Log via de ouder in op het ouderportaal
  2. Kies voor Contracten
  3. Open het te wijzigen contract
  4. Kies voor de groene knop en kies voor Wijzigen
  5. Kies voor Dagen verlagen of Dagen ophogen/wisselen dagen
  6. Voer de datum in waarop de wijziging in moet gaan
  7. Selecteer de pakketten en bijbehorende dagen/dagdelen*
  8. Kies voor Volgende
  9. Voer de voorkeurslocatie in
  10. Kies voor Volgende
  11. Beantwoord eventueel de vragen
  12. Kies voor Versturen

*Indien een kind al opvang heeft, bijvoorbeeld op de maandag, dan dienen de extra dagen plus de huidige opvang (de maandag) aangevinkt te worden.

Van KDV naar BSO

1. Log in
  2. Kies voor Contracten
  3. Kies rechtsboven voor de groene knop en kies voor Nieuw contract/herinschrijven
  4. Doorloop de stappen op het inschrijfformulier