Berichten/media

Bericht versturen #GroepsApp

242 views 11 mei 2017 2 augustus 2021 KindPlanner 0

Vanuit de media-app kunnen er berichten gestuurd worden naar de ouders. De ouders ontvangen een e-mail waarin staat dat ze een bericht ontvangen hebben. Deze berichten kunnen ze terug vinden in het ouderportaal onder het blok Berichten. De groep ontvangt geen mail wanneer de ouder iets stuurt. Belangrijk is dat de media-app af en toe ververst wordt om ervoor te zorgen dat de berichten zichtbaar worden.

Uitleg

Bericht versturen naar meerdere ouders

1. Ga naar Berichten en Media
  2. Kies voor de oranje +
  3. Geef je bericht een titel en voer in het tekstvak de tekst in
  4. Kies ouders of groepen*
  5. Taq de kinderen naar wie het bericht verstuurd moet worden
  6. Kies voor Opslaan

Bericht versturen naar 1 ouder

1. Ga naar Berichten en Media
  2. Klik op de oranje +
  3. Geef het bericht een titel en voer in het tekstvak de tekst in
  4. Kies voor de foto van het kind waar het bericht naartoe moet
  5. Kies voor Opslaan

*Wanneer er een bericht naar een groep verstuurd wordt, is dit een intern bericht naar de groep. Dit gaat dus niet naar de ouders van die groep.

Bericht lezen

1. Ga naar Berichten en Media
  2. Kies voor het betreffende bericht
  3. Ververs de pagina om de zoveel tijd om nieuwe berichten te zien